Uniworks - personální společnost
...pomáháme lidem růst...
Úvodní strana » Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Uniworks CB s.r.o., se sídlem Žižkova 1839/24, České Budějovice 370 01 IČ: 25190687, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 4534 (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • informace o Vaší profesní historii

     

  2. Jméno, příjmení, adresu, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem nabídky a vyhledání vhodné pracovní příležitosti. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 1 roku od předání Vašich údajů.

     

  3. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga, _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Do konce prohlížení stránek
    SPAM filtr cryptcookietest Umožňuje rozeznat zda jste uživatel nebo robot - ochranný kód, který opíšete jako ochranu proti SPAMu v našich komentářích a dotazech Do konce prohlížení stránek
    Funkce obchodu PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Do konce prohlížení stránek
















  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: UNIWORKS CB s.r.o., Žižkova 1839/24, 370 01 České Budějovice nebo info@uniworks.cz.

     

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

Novinky a aktuality

21/12/2016
ZMĚNA SÍDLA!!!

POZOR od 1.1.2017 sídlíme na nové adrese:
ŽIŽKOVA 1839/24, České Budějovice 

01/08/2016
ZELENÁ LINKA

Zavedli jsme pro vás bezplatnou telefonní linku 800 330 330.

Úvod  |  Kdo jsme  |  Nabídka pracovních pozic  |  Zpracování osobních údajů  |  Reference  |  Kontakty  |  Partneři  |  Mapa webu
(c) 2018 Copyright Uniworks CB s.r.o., Všechna práva vyhrazena.